Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Voor wie

Juridische sector

Vanzelfsprekend overtuigen en motiveren

Als jurist wordt er van u verwacht dat u sterk bent in mondelinge communicatie. En dat u ingewikkelde juridische regelgeving op een heldere en begrijpelijke wijze vertaalt. U praat met verschillende partijen, onderhandelt, bemiddelt en geeft voorlichtingen. Wie zo direct met en voor mensen werkt moet weten hoe je mensen overtuigt en motiveert.

Bent u ontspannen als u spreekt? Komt u prettig over en weet u de aandacht vast te houden? Begrijpen uw toehoorders wat u ze vertelt? Weet u ze te inspireren tot de actie die u voor ogen hebt? En doet u dat zonder te veel kostbare tijd van hen in beslag te nemen?

Na onze training zult u bovenstaande vragen volmondig met ‘ja’ beantwoorden. Uw gesprekken kosten voortaan minder tijd en energie en hebben maximaal resultaat.

Dit leert u:

  • Aan het denken voorbij gaan: met minimale voorbereiding komen de juiste woorden als vanzelf in u op.
  • Beïnvloedingstaal: door een juiste afwisseling van hard, zacht, hoog, laag, langzaam en snel spreken, dringt wat u zegt door in het onderbewuste van uw toehoorders, zodat uw boodschap blijft hangen.
  • Visueel spreken: uw tovert beelden op het innerlijke visuele scherm van uw publiek, zodat uw boodschap als vanzelf  wordt opgenomen in het brein van uw toehoorders.
  • Natuurlijk gebruik maken van uw authenticiteit, mimiek en lichaamstaal: om uw boodschap extra kracht bij te zetten.
  • Kijken: de manier waarop u uw omgeving waarneemt, bepaalt uw uitstraling en de aandacht die toehoorders voor u en uw verhaal hebben.
  • Doeltreffend inzetten van PowerPoint en Prezi: de invloed van gebruik van foto’s en afbeeldingen heeft meer effect op uw toehoorders, zowel positief als negatief, dan u ooit hebt gedacht.

U kunt deelnemen aan trainingen zowel in groepsverband als individueel (VIP-coaching). Ook verzorgen wij InCompanytrainingen op maat. Informeer naar de mogelijkheden.