Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Voor wie zijn onze presentatietrainingen geschikt?

Voor wie zijn onze presentatietrainingen geschikt?

Thuis in elke branche

Slecht of middelmatig presenteren kan uw carrière in de weg staan. Zelfs als ervaren spreker valt er nog veel meer rendement uit uw presentatie halen dan u denkt. De Spreek.nl presentatiescan legt onmiddellijk alle verbeterpunten bloot. Zelf de meest doorgewinterde sprekers gaan met nieuwe inzichten en vaardigheden naar huis. 

Omdat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in het trainen van professionals uit diverse branches, weten wij wat er in uw bedrijfstak speelt en kunnen onze trainingen daar specifiek op afstemmen. Ruim  28.000 professionals gingen u voor!

Spreekangst

Alle ogen van de aanwezigen zijn op u gericht. U beseft dat iedereen ziet dat u nerveus bent, bloost, trilt, misselijk wordt, of dat het zweet u uitbreekt. Wat wilde u zeggen? U weet het niet meer. Uw hart bonkt in uw keel. Al lang van tevoren was u bezig om uw spreekangst onder controle te krijgen. Een presentatie gaat u liever uit de weg en in een vergadering neemt u niet snel het woord.

Spreekangst kan uw carrière flink in de weg staan. Maar wees gerust! Het is realistisch dat uw spreekangst snél en definitief wordt opgelost! Al 20 jaar bijna dagelijks realiteit bij Frijters MindTuning™. Pieter Frijters maakte in 1992 zijn professie van het oplossen van spreekangst.

Bekijk hier de video over spreekangst