Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

Spreken in het openbaar voor gevorderden

Het beste uit 25 jaar training van professionals

Een bewezen concept |2x 1 dag
_______________________________________________

Ontstijg het gemiddelde

Hoe fijn is het als over uw presentatie lang wordt na gesproken. Want wees eerlijk, welke presentatie die u de laatste tijd hebt gezien is echt blijven hangen? U wilt het waarschijnlijk andersen en beter dan een gemiddelde TED TALK.

Wilt u ook op ieder moment in staat zijn om voor de vuist weg overtuigend te presenteren? Dan wordt 'Spreken in het openbaar voor gevorderden' u van harte aanbevolen.

Anders presenteren

Al tijdens uw opkomst maakt u verbinding met de zaal. Het publiek voelt uw energie. U inspireert en regisseert hun aandacht. U begeestert emoties en weet zintuigen te prikkelen. U laat bijvoeglijke naamwoorden leven en humor komt vanzelf.

Storytelling in optima forma

Droge cijfers, formules en data worden verhalen. Acteren is uit den boze want uw publiek heeft dat meteen door. Samen met uw docent werkt u op een subtiel niveau aan een persoonlijke stijl van presenteren. Hierdoor blijft uw authenticiteit gewaarborgd. Aangenaam om naar te luisteren, inspirerend, krachtig, integer en overtuigend.

Voorbereiden

Al 25 jaar is Spreek.nl specialist in het presenteren met minimale voorbereiding. De praktijk leert dat een lange voorbereiding beslist geen beter resultaat oplevert en uw spanningsboog eerder versterkt. U oefent met een methodiek die er voor zorgt dat alle informatie die u nodig hebt direct paraat is. De belangrijkste voorwaarde is: de materie begrijpen. Met de ‘kleurformule’ van spreek.nl wordt voorbereiden nog eenvoudiger, bespaart u een zee aan tijd en krijgt uw presentatie maximale impact.

25 jaar specialisme komt samen

'Spreken in het openbaar voor gevorderden' is meer dan aanleren van verbale slagkracht, priming en framing, beïnvloeding en over spreekangst heenkomen.

Uw docent heeft 16.000 professionals overtuigend leren presenteren. Als vak-freak heeft hij honderden presentatievideo’s bekeken en geanalyseerd. Al deze kennis is samengebracht in een toptraining voor gevorderden.

Invloed en houding

U wordt getraind om wat u zegt zo te laten klinken dat het invloed heeft en in ieders 'mind' doordringt. Om dat perfect te ondersteunen worden uw houding, lichaamstaal en manier van kijken gefinetuned. Want wat u zegt is belangrijk, maar HOE u iets zegt is BEPALEND.

Wilt u levenslang rente halen uit een training en het gemiddelde ontstijgen? 'Spreken in het openbaar voor gevorderden' sluit aan bij uw ambities. 

Breinwetenschap

De nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken bewijzen de effectiviteit van de methodische aanpak die Spreek.nl al meer dan 25 jaar hanteert. U doet extra uw voordeel met de kennis en ervaring die uw docent heeft op het gebied van psychologische beïnvloeding: MindTuning™

Dit mag u verwachten
* Improviseren voor de vuist weg
* Een persoonlijke presentatiestijl
* Congruent overtuigen
* Spreken in beïnvloedingstaal
* Presenteren vanuit de beleving van uw publiek 
* Hoe maak je van kritisch publiek volgers 

Uw investering: € 1340,- 
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches.

PE punten

Bent u Accountant (RA & AA) of Registercontroller (RC)? Dan moet u jaarlijks aan permanente educatie doen. Spreken in het openbaar voor gevorderden is NBA geaccrediteerd. U kunt met deze training 12 PE punten/ uren behalen.

GRATIS refreshdagen

Minstens 4x per jaar bent u welkom op een refresh ochtend of -middag. Zeker handig wanneer u een tijdlang geen presentaties hebt gegeven. Of wanneer u behoefte heeft om nog meer te verbeteren. Het houdt u scherp en u blijft in vorm.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

Video: Waarom 'Spreken in het openbaar voor gevorderden? 

Investering met rente

Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. U mag verwachten dat deze training u een veelvoud aan rente oplevert.
Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345   ook Incompany

Ian Miller over zijn passie voor presentatiecoaching

 

Reacties van deelnemers:


Een bron van inspiratie

Ik ben erg enthousiast over deze training. Pieter is zeer ervaren en voor mij een bron van inspiratie.
Hans van ‘t Hart - psycholoog/relatietherapeut, Triple Impact

De juiste tools

Pieter geeft je precies de juiste tools om met kracht, overtuiging en vanuit je hart te spreken in het openbaar.
Ir. Pauline Kerkhoff - Auteur Turning Fat into Love

Deskundig


Met plezier en deskundigheid de verhalen vertellen/delen die al in je zitten.
Odette Meyer - managing partner CIC Company 

Ontzettend zinvolVeel persoonlijke aandacht, prettige sfeer en ontzettend zinvol wanneer je snel grote stappen wilt zetten.
Roel van Amstel - Sales Manager bij inRiver

Performance power

Pieter is in staat om in een tijdsbestek van enkele uren de beste talenten van mensen naar boven te halen en om te zetten in performance-power. Ik vind dat een heel bijzondere gave en kan hem aan iedereen aanbevelen.
Peter Savelberg - Directeur TristateCity, spreker bij Speakers Academy en Quality Bookings

Authenticiteit

Pieter leert je de kunst van het enthousiast en vrijuit spreken vanuit je authenticiteit. Met veel plezier denk ik aan de waardevolle training terug.
Metha Leth – Directeur Houkes & Leth Company

Spreekangst verholpen

Ik ben razend enthousiast over Pieter. Hij heeft mij over mijn spreekangst heen geholpen. Hierdoor heb ik meer business kunnen creëren.
Anton Niesse - DGA at Toptech Professionals & Solutions

Gegarandeerd succes

Een training spreken in het openbaar bij Pieter valt in de categorie goed voor mijzelf zorgen. Met enorme passie en vanuit veel ervaring biedt Pieter hoge kwaliteit en gegarandeerd succes!
Monique Koopman -  Founder R-E-D Executive Coaching en Interim Management

Improviseren

Ik heb geleerd om effectiever te presenteren en mij óók zonder voorbereiding comfortabel te voelen, waardoor ik kan improviseren.
Dick Boeve CMC - Bestuursadviseur & toezichthouder Rhemonte Holding B.V. 

Op het podium staan

Erg waardevol om te weten hoe ik op het podium moet staan en waar op te letten.
Jaring Brunia - Directeur Boer Brunia

Waardevol

Enorm waardevol.
Tamer Saglambilek - Directeur Sales Care

Durven

Ik heb ontzettend veel van Pieter geleerd. De uitbreiding van mijn bedrijf is begonnen met een aantal goede presentaties; durven te laten zien wie je werkelijk bent. Het gevolg is dat mensen zich met mij en mijn organisatie willen verbinden.
Majorie Djorai - Founder & CEO MLX Live/ MLXcellence

Inschrijven Terug naar het overzicht