Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

Spreekangst MasterClass

12.000+ mensen met spreekangst gingen u voor

Alle stress-knoppen gaan om | 2 x 1 dag | Pieter Frijters
__________________________________________________________ 

Wilt u carrière maken, bent u manager, ondernemer of hoogopgeleid? Dan heeft het weinig zin om presentaties te vermijden. Het wordt namelijk van u verwacht. 

Het is bijna ondoenlijk om steeds opnieuw de nerveuze storm in uw hoofd weerstand te bieden. Want uw hoofd wordt overspoeld met horrorscenario’s en zodra het moment daar is, dreigt u te verdrinken in een zee van angst.

Blindelings de goede keuzes

Tijdens de MasterClass wordt de categorie horrorfilms onmiddellijk bij het grof vuil gezet. Er wordt samen met u een nieuwe film gecreëerd. Uw mind wordt op dusdanige wijze getuned dat u na de MasterClass vanzelf kiest uit prettige en motiverende fragmenten. Van spreekstress of-angst is geen sprake meer.  

Goed nieuws

Spreekangst is zelfs in de ergste vorm te reduceren naar een prettig soort spanning die leidt naar de kick van de overwinning. Al meer dan 20 jaar een specialisatie van spreek.nl.

Meer dan 12.000 mensen zijn door de methodische aanpak van Spreek.nl van hun spreekangst afgekomen. Uw docent Pieter Frijters wordt gezien als dé autoriteit op het gebied van spreekangst.  

Persoonlijke aanpak

U bent met een groep gelijkgestemden en toch is de kans groot dat uw spreekangst op subtiel niveau een andere persoonlijke aanpak vereist. U mag er op rekenen dat uw persoonlijke beleving van spanning wordt gereduceerd naar een prettig niveau. Dat gaat bijna ongemerkt en is het specialisme van uw docent. Inschrijven

Oorzaak zoeken of been zetten

U bent niet de enige met spreekangst, want miljoenen mensen hebben daar last van. Het lijkt op een gebroken been, maar dan tussen de oren.

U bent daarom niet geholpen met het zoeken naar een oorzaak, maar juist met het zetten van uw gebroken been. Veel cliënten beschrijven later: het is alsof er een knop werd omgezet. En vervolgens wordt ‘spreken in het openbaar’ voor grote groepen iets om naar uit te kijken. 

Spreekangst fabels

Zaken als een minutieuze voorbereiding voor een presentatie, inzicht krijgen in uw denkproces en uw angst of uw ademhaling onder controle krijgen, mag u verwijzen naar fabeltjesland. Verstandige logica heeft geen of nauwelijks invloed op uw angst.

Uw spreekstress wordt namelijk ingegeven door uw onderbewuste beleving. En uw onderbewuste luistert naar een geheel ander soort logica en vereist een andere aanpak ‘MindTuning™’.

Voorbereiden van een presentatie

Bent u perfect voorbereid dan mag er per se niets mis gaan. Maar meestal loopt het net even anders. Het risico is levensgroot dat u dan vastloopt. U leert daarom ‘out of the box’- technieken om met minder dan 25 minuten voorbereiding alert en overtuigend te presenteren.

Meer dan spreekangst

De MasterClass biedt natuurlijk meer dan uitsluitend een oplossing voor uw angst om in het openbaar te spreken. Want dat uw spreekangst wordt opgelost is een vanzelfsprekendheid die Spreek.nl bekendheid heeft gegeven.

U leert hoe u in iedere situatie als vanzelf gaat improviseren. En in MTRT™ -mind-toon-ritme-taal- te spreken, waardoor wat u zegt impact heeft. Inschrijven

ook Incompany

Breinwetenschap

De nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken bewijzen de effectiviteit van de methodische aanpak die Spreek.nl al 25 jaar hanteert. Na afloop van de MasterClass ligt u nog hooguit wakker van prettige opwinding om een grote groep mensen toe te spreken. Want ‘spreken in het openbaar’ is iets waar u voortaan naar uit kijkt. 

Uw investering: € 1470,- 
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches. 
Inclusief de online training 'afrekenen met spreekangst' ter waarde van € 322,00 ex btw.
Zodat u alles wat u geleerd heeft altijd weer kunt raadplegen en er niets van de MasterClass verloren gaat. 

GRATIS refreshdagen
Minstens 4x per jaar bent u welkom op een refresh ochtend of -middag. Zeker handig wanneer u een tijdlang geen presentaties hebt gegeven. Of wanneer u behoefte heeft om nog meer te verbeteren. Het houdt u scherp en u blijft in vorm.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

PE punten

Bent u Accountant (RA & AA) of Registercontroller (RC)? Dan moet u jaarlijks aan permanente educatie doen. De Spreekangst Masterclass is NBA geaccrediteerd. U kunt met deze training 12 PE punten/ uren behalen.

Investering met rente

Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. U mag verwachten dat deze training u een veelvoud aan rente oplevert.
Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345

Lees ook: 19 symptomen van spreekangst en doe je voordeel met 19 tips!

Reacties van deelnemers:

Bevrijdend

De training heb ik ervaren als bevrijdend, confronterend en een leerervaring.
Ingrid de Boorder - Medewerker Frontoffice, ministerie Sozawe

Aanrader

Een erg hulpzame training, een zekere aanrader
Tim de Gooijer - Chauffeur Baaschauffeurs diensten

Iedereen aan te raden


Deze training is voor iedereen aan te raden. Je wordt enthousiast gemaakt door de fantastische manier waarop Pieter Frijters zijn visie overbrengt. Dit zorgt er voor dat je zelfvertrouwen een boost krijgt en je op een prettige manier toeleeft naar het geven van presentaties, gebruik makend van de eyeopeners en technieken vanuit de training.
Henri de Raad - Engineer Aspect ICT

Minder spanning


Ik heb geleerd om met minder spanning te presenteren.
Kees Pruim - Group Controller a.i. Laudame Financials .B.V.

Goede cursusEen hele goede cursus voor mij, die me houvast geeft om aanstaande presentaties veel beter te kunnen doen!
David Kloet - Specialist ICT Bouw, Centraal Bureau voor de Statistiek

De Vonk slaat over
Een zeer enthousiaste leraar die de vonk laat overslaan. Je wordt er letterlijk vrolijk van.
Stephan Griesch - Consultant BI, Impact Information Management

Minder zenuwachtig
Het zijn 2 zinvolle, nuttige dagen geweest. Ik heb veel geleerd, óók over wat met name niet te doen, waardoor ik minder zenuwachtig ben om in het openbaar te spreken.
Frances Bos

Inschrijven Terug naar het overzicht
Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen