Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

MasterClass F*cking goed Presenteren

Bent u een beginner als het gaat om spreken in het openbaar? En wilt u dat uw presentatie f*cking goed scoort? Ambieert u het om succesvol te zijn en een tribe van toegewijde volgers, klanten en ambassadeurs te creëren?

Fundament van succes

De basis, het fundament van succes, dat bent u zelf! Want wanneer u f*cking goed presenteert maakt u in één klap alles waar zodra u ten tonele verschijnt en overtreft u verwachtingen.

Van niets naar álles 

Hoe jammer is het dat er zoveel ideeën of producten een vroegtijdige dood sterven of middelmatig rendement opleveren. Enkel en alleen omdat een presentatie f*cking slecht of gemiddeld is. Het kan anders. Zonder een opeenvolging van trainingen waarin u steeds een beetje beter wordt. Maar middels 1 complete MASTERCLASS waarin u zich binnen 2x 2 dagen van onervaren spreker tot absolute topspreker ontwikkelt.

Magie van presenteren

Zodra u waanzinnig goed verbaal en non-verbaal communiceert, gebeurt er iets magisch. Er ontstaat een groepsflow, een mentale toestand waarbij iedereen zich geweldig voelt en optimaal ontvankelijk wordt voor wat u overbrengt.

Regisseren en componeren

De masterclass F*cking goed presenteren is 'out of the box' en daarom anders. Eventuele spreekangst wordt spelenderwijs opgelost. U krijgt een solide basis en stoomt onmiddellijk door. U leert alle technieken waarmee u direct verbinding maakt met uw publiek. Het resultaat: u regisseert uw toehoorders en componeert met uw stem een verhaal dat hen als muziek in de oren klinkt.

Grote sprongen

U maakt in 4 dagen enorme sprongen. En zult merken dat u in flow komt, waardoor het haast vanzelf gaat. Van beginner, naar basis, naar gevorderd, naar topspreker. Alles wat u leert gaat u meteen ervaren. U oefent alle lesstof in de praktijk en ontvangt waardevolle feedback.

Uw docent

Pieter Frijters heeft de afgelopen 25 jaar meer dan 16.000 professionals overtuigend leren presenteren. Waaronder talloze BN’ers, CEO’s en topmanagers. Hij is een vak-freak met een passie voor het trainen van mensen. En weet in een handomdraai alles uit zijn cursisten te halen. De MasterClass 'F*cking goed presenteren’ is een turbotraining waarin hij al zijn kennis en kunde heeft samengebracht. Geschikt voor iedereen die de snelste weg naar maximaal resultaat ambieert.  

Dit mag u verwachten 

  • Oplossen van spreekangst en andere blokkades
  • Magie van verbinding met uw publiek
  • Doeltreffend improviseren voor de vuist weg
  • Minder voorbereiding, beter resultaat
  • Een pakkende presentatiestijl
  • Congruent overtuigen en commitment kweken
  • Spreken in beïnvloedingstaal
  • Presenteren vanuit de beleving van uw publiek
  • Van kritisch publiek volgers maken

Uw presentaties zijn voortaan buitengewoon goed: meeslepend, inspirerend, krachtig, integer, overtuigend en uniek.

Klik voor het volledige programma van dag 1 t/m 4 op het icoontje bovenin de pagina.

Uw investering:€ 2240,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches.

GRATIS refreshdagen 

Minstens 4x per jaar bent u welkom op een refresh ochtend of -middag. Het houdt u scherp en u blijft in vorm.
 

Aantal deelnemers: 
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting.

MAX4 variant

De MAX4 Masterclass F*cking goed presenteren is de 2-daagse variant van de gelijknamige 2x 2-daagse Masterclass. Maar dan driedubbel intensief en persoonlijk, vanwege de exclusiviteit dat u slechts met 3 andere cursisten bent. Uitermate geschikt voor wie verlangt naar een diep inwerkende powertraining, met heel veel persoonlijke aandacht. Ook nu wordt u getraind door Pieter Frijters zelf. 

Falen is geen optie

Falen is tijdens deze training geen optie. Pieter Frijters zorgt ervoor dat u boven zichzelf uitstijgt.  Geschikt voor iedereen die in select gezelschap de snelste weg naar maximaal resultaat wil. 

Uw investering:€ 2640,-

Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches.

GRATIS refreshdagen

Minstens 4x per jaar bent u welkom op een refresh ochtend of -middag. Het houdt u scherp en u blijft in vorm.

Aantal deelnemers:
Maximaal 4
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting. Bel voor info en opgeven: 0182-612345

Breinwetenschap

De nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken bewijzen de effectiviteit van de methodische aanpak die Spreek.nl al meer dan 20 jaar hanteert. U doet extra uw voordeel met de kennis en ervaring die uw docent heeft op het gebied van psychologische beïnvloeding: MindTuning™.

Video: Pieter Frijters over F*CKING GOED presenteren 

Terug naar het overzicht