Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

Masterclass F*cking goed Presenteren

Door Pieter Frijters - 1dag


Spanning oproepen. Emotioneren. Ontzag, kooplust, of verbijstering creëren. Dát is wat u als top spreker weet los te maken. Niet in het wilde weg. Maar als doelgerichte strategie.

Neuro-fabriek

Tijdens de 'Masterclasses F*cking goed presenteren’ worden voor u de puntjes op de i gezet als het gaat om verbinding maken, technieken, stemgebruik, lichaamstaal en uitstraling. Maar bovenal is er veel aandacht voor hoe u de neuro-fabriek in het brein van uw toehoorders triggert.

De praktijk

U leert hoe u enthousiasme, spanning, motivatie, geluk, euforie, attentie en leervermogen triggert. En welke rol storytelling, ritme, toonhoogte, taalgebruik en visuele verbinding daarin heeft. Pieter Frijters geeft zijn geheimen prijs m.b.t. waarom zijn werk met mensen zo succesvol is.

Resultaat

Na de masterclass zullen uw presentaties aanzienlijk meer impact krijgen. U weet nu hoe u iets magisch neerzet; een groeps flow, waardoor uw publiek ontvankelijker wordt voor uw boodschap. Uw bedrijf, product, dienst, of personal brand krijgen meer status.

Invloed

Ambieert u het om beter dan bovengemiddeld te presenteren? Om kennis te hebben van de werking van invloed en hoe u deze omzet in kunde? Bij een JA hoeft u zich niet METEEN in te schrijven. Het mag ook later.

Uw investering: € 995,-, exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, water, versnaperingen en uitgebreide lunch.

Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting.

Uw docent

Pieter Frijters heeft de afgelopen 26 jaar meer dan 16.000 professionals getraind in presenteren op het hoogste niveau. Waaronder talloze BN’ers, CEO’s en topmanagers.

Hij is een vak-freak met een passie voor het trainen van mensen. En weet in een handomdraai alles uit zijn cursisten te halen. In de 'Masterclass  F*cking goed presenteren' heeft hij actuele kennis, ervaring en kunde samengebracht, m.b.t. storytelling en de werking van het menselijk brein.

Inschrijven Terug naar het overzicht
Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen