Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

Masterclass F*cking goed Presenteren

Door Pieter Frijters - 1dag

Een top-presentatie activeert de gewenste neurotransmitters in het brein van uw publiek. Stofjes die uw toehoorders tijdelijk ‘ontoerekeningsvatbaar’ maken.

Lust opwekken. Spanning oproepen. Emotioneren. Ontzag, kooplust, of verbijstering creëren. Dát is wat u als top spreker weet los te maken. Niet in het wilde weg. Maar als doelgerichte strategie.

Neuro-fabriek

Tijdens de 'Masterclasses F*cking goed presenteren’ worden voor u de puntjes op de i gezet als het gaat om verbinding maken, technieken, stemgebruik, lichaamstaal en uitstraling. Maar bovenal is er veel aandacht voor hoe u de neuro-fabriek in het brein van uw toehoorders triggert.

De praktijk

U leert welke neurotransmitters invloed hebben op enthousiasme, spanning, motivatie, geluk, euforie, attentie en leervermogen. En welke rol storytelling, ritme, toonhoogte, taalgebruik en visuele verbinding heeft.

Resultaat

Na de masterclass zullen uw presentaties aanzienlijk meer impact krijgen. U weet nu hoe u iets magisch neerzet; een groepsflow, waardoor uw publiek ontvankelijker wordt voor uw boodschap. Uw bedrijf, product, dienst, of personal brand krijgen meer status.

Influencers

Ambieert u het om bij de influencers te horen? En een tribe van toegewijde volgers, klanten en ambassadeurs te creëren? Dan is de 'Masterclass F*cking goed presenteren' u op het lijf geschreven.

Uw investering: € 990,-, exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, water, versnaperingen en uitgebreide lunch.

Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting.

Uw docent

Pieter Frijters heeft de afgelopen 26 jaar meer dan 16.000 professionals getraind in presenteren op het hoogste niveau. Waaronder talloze BN’ers, CEO’s en topmanagers.

Hij is een vak-freak met een passie voor het trainen van mensen. En weet in een handomdraai alles uit zijn cursisten te halen. In de 'Masterclass  F*cking goed presenteren' heeft hij alle actuele kennis en kunde samengebracht, m.b.t. storytelling en de werking van het menselijk brein.

Inschrijven Terug naar het overzicht