Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

Alle Presentatietrainingen

Wilt u weten welke training het meeste geschikt is voor u? Raadpleeg onderstaande trainingswijzer!

Spreken in het openbaar is de meest gekozen training.  Omdat alle aspecten van presenteren aan de orde komen. Bent u nog geen topspreker of heeft u last van de lichte vorm van spreekangst: spreekstress? Dan is er geen betere training denkbaar dan ‘Spreken in het openbaar’. Meer dan 14.000 professionals gingen u voor.

Presenteren voor beginners is een prettige training wanneer u nog onzeker bent of presenteren ook voor u is weggelegd. De setting is uiterst comfortabel. De training heeft een aangename opbouw. U ervaart spelenderwijs dat presenteren weldegelijk ook voor u is weggelegd. Bent u enthousiast geworden en wilt u meer? Afhankelijk van uw progressie zal de trainer u adviseren welke vervolgtraining het beste bij u past.

Het Persoonlijke Master Consult is een kans om uw presentatievaardigheden in een anonieme setting zo snel mogelijk naar een hoger niveau te tillen. Voor sprekers van elk niveau die privacy, honderd procent persoonlijke aandacht en tijdbesparing belangrijk vinden.

De Spreekangst MasterClass omvat alle ingrediënten van ‘Spreken in het openbaar’. Met dit verschil dat er méér nadruk wordt gelegd op het reduceren van spreekangst. De door uw docent ontwikkelde  MindTuning™ methodiek tegen spreekangst is bewezen effectief en uniek in de wereld.

Presenteren voor gevorderden is onmisbaar voor sprekers met flink wat ervaring die weten dat het altijd nóg beter kan. Voor wie zich met alle zwaargewichten uit het sprekers vak wil kunnen meten. En niet bang is om ‘genadeloos’ langs de spreekmeetlat te worden gelegd.

F*cking goed presenteren is een turbotraining bedoeld voor onervaren sprekers die in één keer de stappen van beginner naar topspreker willen doorlopen. En omvat alle lesstof van ‘Presenteren voor beginners’, ‘Spreken in het openbaar’ en ‘Presenteren aan de top’ in een 4-daagse intensieve cursus.

E-training is uw keuze als u liever in uw eigen omgeving en tempo aan uw presentatievaardigheden werkt. U kunt online de trainingen ‘Spreken in het openbaar’  en Spreekangst oplossen volgen. Ook is er een online training voor predikanten om hun preekvaardigheid te vergroten. De modules bevatten veel duidelijke instructievideo’s en oefeningen.   

InCompanytrainingen voor groepen binnen uw instelling of bedrijf worden op maat gemaakt. Naar gelang uw wensen en inspelend op het niveau van de deelnemers. Op één van onze locaties, uw locatie, of elders. In het Nederlands of Engels. Aan u de keuze.