Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Spreken in het Openbaar voor coassistenten

Hoe zet u zelfverzekerd een verhaal neer waar menigeen van onder de indruk is?
En hoe maakt u van kritische luisteraars volgers?

Als coassistent krijgt u er continu mee te maken: u wordt verzocht een patiënt te bespreken of anderszins een praatje te houden. Meestal heeft u dan kritische arts-assistenten en specialisten als publiek. Zij leggen uw prestaties onder de loep en willen vaak allemaal een slimme opmerking maken.

Bang voor kritische vragen

Het is geen wonder als u niet staat te popelen om aan het woord te zijn. U bent bang dat men kritische vragen zal stellen. U vraagt zich misschien af of u zich wel staande kunt houden als het vuur u aan de schenen wordt gelegd.  

Juist deze angst zorgt ervoor dat u er nog meer tegenop gaat zien. Spanning maakt dat u uw verhaal minder goed kunt overbrengen. En dat terwijl het uw  bedoeling is om een goede beurt te maken!

Voor coassistenten is een goede spreek- en presentatietraining erg belangrijk. Leren van een topdocent maakt het grote verschil. Tijdens de training ‘Spreken in het openbaar’, leert u met veel zelfvertrouwen een verhaal neer te zetten waar iedereen u tegen zegt.

Wat u leert

Hoe gaat u om met spanning? Wat doet u met uw handen? Kunt u uw toehoorders beter aankijken of juist niet? Hoe gaat u om met lastige vragen? Wat maakt uw praatje boeiend? Hoe brengt u uw enthousiasme over en houdt u aandacht vast? En wat als u opeens een black-out krijgt? Onze docent stoomt u klaar, zodat u voortaan kunt genieten van elk spreekmoment.

Multi-inzetbare vaardigheden

Tijdens de training worden innerlijke blokkades die uw succes in de weg staan opgelost. Er is veel ruimte om te oefenen in de praktijk, waarbij u waardevolle feedback ontvangt.

U kunt de training volgen in klein groepsverband van 6 tot 12 personen op verschillende locaties in Nederland. 

Uw investering: € 1.140,- ex. BTW Inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch. Inschrijven
Extra pluspunten:

*GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (4x per jaar)

*GRATIS bestseller van Pieter Frijters 'Meester over je gedachten'

*GRATIS miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar' 

*10 procent korting bij inschrijving van 2 of meer deelnemers

ONLINE mogelijkheid

‘Spreken in het openbaar online’ is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Persoonlijke coaching of VIP coaching is eveneens mogelijk. Bijvoorbeeld als tijd en privacy voor u belangrijk zijn.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0182-612345 Inschrijven ook Incompany