Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Route naar locatie Eindhoven

Route naar locatie Eindhoven

Vanaf Amsterdam/’s-Hertogenbosch (A2)

Op de A2 bij knooppunt Vught links aanhouden naar de A2. Na ongeveer 23 kilometer rechts aanhouden richting de randweg Eindhoven (A58/A2). Bij knooppunt Ekkerswijer rechts aanhouden richting Randweg Maastricht/Venlo. Daarna op het knooppunt Batadorp links aanhouden en de randweg (N2) volgen naar Waalre/Veldhoven. Vervolgens neemt u de afslag Centrum/Strijp (afslag 30). Bij de rotonde neemt u de eerste afslag. Ga vervolgens bij de stoplichten links. U bevindt zich nu in de Strijpsestraat, die over gaat in de Frederiklaan.

Vanaf Rotterdam/Tilburg (A58)

Bij knooppunt De Baars rechts aanhouden om op de A58 te blijven. Op het knooppunt Batadorp links aanhouden en de randweg (N2) volgen naar Waalre/Veldhoven. Vervolgens neemt u de afslag Centrum/Strijp (afslag 30). Bij de rotonde neemt u de eerste afslag. Ga vervolgens bij de stoplichten links. U bevindt zich nu in de Strijpsestraat, die over gaat in de Frederiklaan.

Vanaf Venlo/Maastricht (A67/A2)

Vanuit Venlo houdt u op de A67 na ongeveer 48 kilometer rechts aan richting Randweg N2. Op het knooppunt Leenerheide neemt u na ruim 600 meter de eerste afslag op de rotonde richting Centrum Tongelre. Vanuit Maastricht houdt u rechts aan op het knooppunt Kruisdonk (A2). Na ongeveer 78 kilometer rechts aanhouden richting Randweg N2. Vanuit beide richtingen rijdt u nu naar de Leenderweg. Vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde (Leenderweg). Op het tweede kruispunt gaat u linksaf. U bevindt zich nu in de Dr. Schaepmanlaan. Deze weg blijft u volgen tot het derde kruispunt. Hier gaat u linksaf (Willemstraat) en vervolgens de eerste straat rechts (Sint Antoniusstraat). Deze gaat over in de Frederiklaan.

Vanaf Turnhout/Antwerpen (A67)

Op de A67 volgt u bij knooppunt De Hogt de Randweg Eindhoven (N2). Neem de afslag naar Veldhoven (afslag 31) en ga vervolgens bij de stoplichten linksaf de Noord-Brabantlaan op. U rijdt deze weg af tot u op een kruispunt komt met aan de rechterkant het Evoluon (UFO-vorm). Hier gaat u bij de stoplichten rechtsaf en vervolgens bij de rotonde rechterdoor. Bij de eerstvolgende stoplichten gaat u linksaf de Strijpsestraat in. Deze gaat over in de Frederiklaan.