Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen

Spreken in het Openbaar

Pieter Frijters heeft in 1992 een methodiek ontwikkeld om mensen adequaat van angstklachten (zoals bijvoorbeeld spreekangst) en burn-out af te helpen: de MindTuning™ methode.

Vanuit management kringen kwam de vraag om ook een efficiënte training te ontwikkelen om te leren spreken in het openbaar. Met de MindTuning-methodiek als basis ontwikkelde hij de uiterst effectieve sneltraining ‘Spreken in het Openbaar’. Meer dan 16.000 cursisten gingen u voor.

De trainingen
De trainingen bij spreek.nl zijn anders dan anders! Rebels, open, gedreven en ‘out of the box’. Spreken in het Openbaar is een Presentatietraining waarbij drempels verdwijnen, zelfvertrouwen groeit en aarzeling plaats maakt voor lef.

Wél of geen aanleg
De presentatietrainingen van Spreek.nl maken dat u ook zonder aanleg in 2 dagen een kundig spreker wordt. De MindTuning™ methode is al 25 jaar enorm succesvol en is zich daarnaast altijd blijven ontwikkelen en verbeteren.

Uit uw comfortzone
Met eenvoudig toepasbare technieken verlaat u gemakkelijk uw comfortzone om keer op keer verbeterd te worden. Totdat het kantelmoment is bereikt. Last van spreekangst? Natuurlijk wordt dat opgelost: sneller en adequater is nergens mogelijk. 

Minder voorbereiding
Een presentatie lang voorbereiden? De praktijk leert dat dit beslist GEEN beter resultaat waarborgt. Vandaar dat u bij de training ‘Spreken in het openbaar’ technieken leert waardoor u na één dag met minimale voorbereiding beter presenteert.

'No nonsense'
Spreek.nl staat voor 'no nonsense'. Iedere presentatie die u geeft is een kans om uzelf, uw bedrijf, uw product of waar u voor staat op de kaart te zetten. Dat het u gaat lukken is zeker.

De beste trainers 
Alle docenten van Spreek.nl zijn hoog opgeleid en hebben in het dagelijks leven leidinggevende functies. Zij kennen de absolute meerwaarde van een organisatie waarbinnen elk individu de kunst van het presenteren beheerst. En de urgentie om dit vlot en goed te realiseren. 

Hofleverancier
Spreek.nl is sinds jaar en dag hofleverancier van presentatietrainingen bij topondernemingen in alle branches. Niet voor niets is Spreek.nl sinds 2001 marktleider op het gebied van trainingen 'spreken in het openbaar' en eerste keus van veel BN'ers.