Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
F*cking goed presenteren

F*cking goed presenteren

Bent u een beginner als het gaat om spreken in het openbaar? En wilt u dat uw presentatie f*cking goed scoort? Ambieert u het om succesvol te zijn en een tribe van toegewijde volgers, klanten en ambassadeurs te creëren?

Fundament van succes

De basis, het fundament van succes, dat bent u zelf! Want wanneer u f*cking goed presenteert maakt u in één klap alles waar zodra u ten tonele verschijnt en overtreft u verwachtingen.

Van niets naar álles 

Hoe jammer is het dat er zoveel ideeën of producten een vroegtijdige dood sterven of middelmatig rendement opleveren. Enkel en alleen omdat een presentatie f*cking slecht of gemiddeld is. Het kan anders. Bij Spreek.nl, de marktleider op het gebied van presentatietrainingen ontiwkkelt u zich van onervaren spreker tot absolute topspreker.

Magie van presenteren

Zodra u waanzinnig goed verbaal en non-verbaal communiceert, gebeurt er iets magisch. Er ontstaat een groepsflow, een mentale toestand waarbij iedereen zich geweldig voelt en optimaal ontvankelijk wordt voor wat u overbrengt.

Regisseren en componeren

De trainingen van Spreek.nl zijn 'out of the box' en daarom anders. Eventuele spreekangst wordt spelenderwijs opgelost. U krijgt een solide basis en stoomt onmiddellijk door. U leert alle technieken waarmee u direct verbinding maakt met uw publiek. Het resultaat: u regisseert uw toehoorders en componeert met uw stem een verhaal dat hen als muziek in de oren klinkt.

Grote sprongen

U maakt tijdens de trainingen enorme sprongen. En zult merken dat u in flow komt, waardoor het haast vanzelf gaat. Van beginner, naar basis, naar gevorderd, naar topspreker. Alles wat u leert gaat u meteen ervaren. U oefent alle lesstof in de praktijk en ontvangt waardevolle feedback.

Uw docent

Pieter Frijters heeft de afgelopen 2 decennia meer dan 16.000 professionals overtuigend leren presenteren. Waaronder talloze BN’ers, CEO’s en topmanagers. Hij is een vak-freak met een passie voor het trainen van mensen. En weet in een handomdraai alles uit zijn cursisten te halen. Al zijn docenten zijn persoonlijk door hem opgeleid.   

Dit mag u verwachten 

  • Oplossen van spreekangst en andere blokkades
  • Magie van verbinding met uw publiek
  • Doeltreffend improviseren voor de vuist weg
  • Minder voorbereiding, beter resultaat
  • Een pakkende presentatiestijl
  • Congruent overtuigen en commitment kweken
  • Spreken in beïnvloedingstaal
  • Presenteren vanuit de beleving van uw publiek
  • Van kritisch publiek volgers maken

Uw presentaties zijn voortaan buitengewoon goed: meeslepend, inspirerend, krachtig, integer, overtuigend en uniek.

Kijk hier voor alle trainingen

GRATIS refreshdagen 

Minstens 4x per jaar bent u welkom op een refresh ochtend of -middag. Het houdt u scherp en u blijft in vorm.

Breinwetenschap

De nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken bewijzen de effectiviteit van de methodische aanpak die Spreek.nl al meer dan 20 jaar hanteert. U doet extra uw voordeel met de kennis en ervaring die uw docent heeft op het gebied van psychologische beïnvloeding: MindTuning™.

Video: Pieter Frijters over F*CKING GOED presenteren