Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Cursus presenteren

Met stip op 1 

Wilt u in korte tijd op ontspannen wijze en overtuigend leren presenteren? Uw publiek boeien en binden? En hen met succes aanzetten tot de actie die u voor ogen heeft? Dan is de training ‘Spreken in het openbaar‘u op het lijf geschreven.  

Uitmuntende docenten, snel resultaat 

In 2 dagen leert u alles wat u nodig hebt om te excelleren tijdens het geven van een presentatie. Uitmuntende trainers, afkomstig uit de praktijk staan, voor u klaar. Zij halen het beste in u naar boven. Daarbij rekening houdend met uw persoonlijke behoefte. 

Blokkades verdwijnen 

Spreken in het openbaar staat niet voor niets met stip op 1. Alles wat u eventueel blokkeert wordt weggenomen. Na afloop presenteert u maximaal met minimale voorbereiding. U weet als vanzelfsprekend alle spreektools verbaal en non-verbaal in te zetten.  

U kunt de training volgen in klein groepsverband van 6 tot 12 personen op verschillende locaties in Nederland.   

Uw investering: € 1.140,- ex. BTW Inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.   Inschrijven ook Incompany

Extra pluspunten: 

*GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (4x per jaar) 
*GRATIS bestseller van Pieter Frijters 'Meester over je gedachten' 
*GRATIS miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'  
*10 procent korting bij inschrijving van 2 of meer deelnemers 

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met presenteren of flinke spreekangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige presentaties op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

 

'Spreken het openbaar is niets voor mij, dacht ik. Tot Pieter me van mijn spreekangst afhielp. Nu is het mijn core business, en krijg ik hoge waarderingen als spreker.'
Aartjan van Erkel - auteur 'Verleiden op internet

'Presenteren wordt niet alleen doeltreffender, maar ook veel leuker!'
Eric van Jarwaarde - CEO Vendit

'Het is een groot cadeau om een training bij Pieter bij te wonen en om er zoveel te leren. Een inspiratiebron waar je echt wat mee doet!'
Monique Aalbers – Communicatie Adviseur Endemol Nederland   Inschrijven ook Incompany