Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
25 jaar ervaring

25 jaar ervaring

Thuis in elke branche

Spreek.nl is al meer dan een kwart eeuw een begrip in Nederland en België. U profiteert van 25 jaar ervaring, kennis en kunde, samengebracht in hooggewaardeerde trainingen.

Meer rendement

Slecht of middelmatig presenteren kan uw carrière in de weg staan. Zelfs als ervaren spreker valt er nog veel meer rendement uit uw presentatie halen dan u denkt. De Spreek.nl presentatiescan legt onmiddellijk alle verbeterpunten bloot. Zelf de meest doorgewinterde sprekers gaan met nieuwe inzichten en vaardigheden naar huis.

Wij weten wat er in uw bedrijfstak speelt en kunnen onze trainingen daar specifiek op afstemmen. Ruim  28.000 professionals gingen u voor!

Spreekangst

Alle ogen van de aanwezigen zijn op u gericht. U beseft dat iedereen ziet dat u nerveus bent, bloost, trilt, misselijk wordt, of dat het zweet u uitbreekt. Wat wilde u zeggen? U weet het niet meer. Uw hart bonkt in uw keel. Al lang van tevoren was u bezig om uw spreekangst onder controle te krijgen. Een presentatie gaat u liever uit de weg en in een vergadering neemt u niet snel het woord. 

Spreekangst kan uw carrièrekansen verprutsen. Maar wees gerust! Het is realistisch dat uw spreekangst snél en definitief wordt opgelost! Al 25 jaar bijna dagelijks realiteit bij Frijters MindTuning™. Pieter Frijters maakte in 1992 zijn professie van het oplossen van spreekangst.

Bekijk hier de video over spreekangst

Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen