Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

MasterClass F*cking goed Presenteren

Bent u een beginner als het gaat om spreken in het openbaar? En wilt u dat uw presentatie f*cking goed scoort? Ambieert u het om succesvol te zijn en een tribe van toegewijde volgers, klanten en ambassadeurs te creëren?

Fundament van succes

De basis, het fundament van succes, dat bent u zelf! Want wanneer u f*cking goed presenteert maakt u in één klap alles waar zodra u ten tonele verschijnt en overtreft u verwachtingen.

Van niets naar álles 

Hoe jammer is het dat er zoveel ideeën of producten een vroegtijdige dood sterven of middelmatig rendement opleveren. Enkel en alleen omdat een presentatie f*cking slecht of gemiddeld is. Het kan anders. Zonder een opeenvolging van trainingen waarin u steeds een beetje beter wordt. Maar middels 1 complete MASTERCLASS waarin u zich binnen 2x 2 dagen van onervaren spreker tot absolute topspreker ontwikkelt.

Magie van presenteren

Zodra u waanzinnig goed verbaal en non-verbaal communiceert, gebeurt er iets magisch. Er ontstaat een groepsflow, een mentale toestand waarbij iedereen zich geweldig voelt en optimaal ontvankelijk wordt voor wat u overbrengt.

Regisseren en componeren

De masterclass F*cking goed presenteren is 'out of the box' en daarom anders. Eventuele spreekangst wordt spelenderwijs opgelost. U krijgt een solide basis en stoomt onmiddellijk door. U leert alle technieken waarmee u direct verbinding maakt met uw publiek. Het resultaat: u regisseert uw toehoorders en componeert met uw stem een verhaal dat hen als muziek in de oren klinkt.

Grote sprongen

U maakt in 4 dagen enorme sprongen. En zult merken dat u in flow komt, waardoor het haast vanzelf gaat. Van beginner, naar basis, naar gevorderd, naar topspreker. Alles wat u leert gaat u meteen ervaren. U oefent alle lesstof in de praktijk en ontvangt waardevolle feedback.

Uw docent

Pieter Frijters heeft de afgelopen 2 decennia meer dan 16.000 professionals overtuigend leren presenteren. Waaronder talloze BN’ers, CEO’s en topmanagers. Hij is een vak-freak met een passie voor het trainen van mensen. En weet in een handomdraai alles uit zijn cursisten te halen. De MasterClass 'F*cking goed presenteren’ is een turbotraining waarin hij al zijn kennis en kunde heeft samengebracht. Geschikt voor iedereen die de snelste weg naar maximaal resultaat ambieert.  

Dit mag u verwachten 

  • Oplossen van spreekangst en andere blokkades
  • Magie van verbinding met uw publiek
  • Doeltreffend improviseren voor de vuist weg
  • Minder voorbereiding, beter resultaat
  • Een pakkende presentatiestijl
  • Congruent overtuigen en commitment kweken
  • Spreken in beïnvloedingstaal
  • Presenteren vanuit de beleving van uw publiek
  • Van kritisch publiek volgers maken

Uw presentaties zijn voortaan buitengewoon goed: meeslepend, inspirerend, krachtig, integer, overtuigend en uniek.

Klik voor het volledige programma van dag 1 t/m 4 op het icoontje bovenin de pagina.

Uw investering:€ 2240,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches.

GRATIS refreshdagen 

Minstens 4x per jaar bent u welkom op een refresh ochtend of -middag. Het houdt u scherp en u blijft in vorm.
 

Aantal deelnemers: 
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting.

MAX4 variant

De MAX4 Masterclass F*cking goed presenteren is de 2-daagse variant van de gelijknamige 2x 2-daagse Masterclass. Maar dan driedubbel intensief en persoonlijk, vanwege de exclusiviteit dat u slechts met 3 andere cursisten bent. Uitermate geschikt voor wie verlangt naar een diep inwerkende powertraining, met heel veel persoonlijke aandacht. Ook nu wordt u getraind door Pieter Frijters zelf. 

Falen is geen optie

Falen is tijdens deze training geen optie. Pieter Frijters zorgt ervoor dat u boven zichzelf uitstijgt.  Geschikt voor iedereen die in select gezelschap de snelste weg naar maximaal resultaat wil. 

Uw investering:€ 2640,-

Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches.

GRATIS refreshdagen

Minstens 4x per jaar bent u welkom op een refresh ochtend of -middag. Het houdt u scherp en u blijft in vorm.

Aantal deelnemers:
Maximaal 4
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting. Bel voor info en opgeven: 0182-612345

Breinwetenschap

De nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken bewijzen de effectiviteit van de methodische aanpak die Spreek.nl al meer dan 20 jaar hanteert. U doet extra uw voordeel met de kennis en ervaring die uw docent heeft op het gebied van psychologische beïnvloeding: MindTuning™.

Video: Pieter Frijters over F*CKING GOED presenteren 

Terug naar het overzicht